Pogoji uporabe spletnega mesta Turistično društvo Galicija

Pogoji uporabe spletnega mesta Turistično društvo Galicija

Dobrodošli na spletnem mestu Turistično društvo Galicija. Prosimo vas, da kot obiskovalec/ka spletnega mesta, upoštevate v nadaljevanju naštete pogoje. Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s pogoji in jih v celoti sprejemate.


Varstvo osebnih podatkov

Osebni podatki, ki jih uporabniki vpišejo pri prijavi na prejemanje e-novic Turističnega društva Galicija so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur.l.RS št. 86/2004, 113/2005)

S prijavo na prejemanje elektronskih novic spletnega mesta Turističnega društva Galicija se strinjate, da Turistično društvo Galicija obdeluje in hrani posredovane osebne podatke skladno z zakonodajo, vi pa lahko v kateremkoli trenutku zahtevate izbris podatkov iz baze.


Omejitev odgovornosti

Vse podatke, besedila, multimedijske vsebine, programsko opremo ter HTML, ki so prikazani na spletnem mestu Turistično društvo Galicija, je pripravilo in uredilo Turistično društvo Galicija. Turistično društvo Galicija ne prevzema nobene odgovornosti za kakršno koli morebitno škodo, ki bi nastala uporabnikom zaradi nezmožnosti uporabe spletnega mesta, zaradi izgube podatkov ali zaradi drugih razlogov povezanih z delovanjem in dostopnostjo spletnega mesta.

Turistične atrakcije

Kunigunda - postojanka na Gori

 

 

Kmetija Podpečan

 

 

Pušjakova kašča

 

Gozdna učna pot

 

Gališki slap

 

Turistični zemljevid KS Galicija

Turističbo društvo Galicija - INFO tabla

Galerija slik

tomosiada_01

Kontakt društva

Naslov:   
Galicija 75 
 
Telefon:  
+386 (0)30 185 086
 
E-pošta: 

Obisk

Števec pogledov vsebine : 386981
Prisotni 13 gostov .